" />
MVO

MVO

MVO

Mvo staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hieronder vindt u enkele organisaties waar wij mee samen werken om dit doel te bereiken.

logo        Header+Wat+is+Green+Keylogo

GREENKEY

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

Ons park voldoet aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Als u meer wilt weten over deze normen, dan vindt u hier meer achtergrondinformatie.

voedselbank

VOEDSELBANK

Landal Greenparks zamelt voedsel in voor de Voedselbank. Heeft u na uw verblijf op ons park nog etenswaren over? Lever dit dan in bij de receptie! Hiermee helpt u mensen die het hard nodig hebben. Op wisseldagen staat er in de receptie een bak waarin u uw etenswaren kunt leggen.

  • Het gaat om etenswaren die houdbaar zijn, zoals blikgroenten en sauzen
  • De verpakking van de etenswaren is ongeopend
  • Het product is nog minimaal 1 maand houdbaar.

Wanneer de bak niet bij de receptie staat, kunt u het altijd bij de balie afgeven.

Namens Landal Greenparks en natuurlijk namens de Voedselbank alvast hartelijk dank!